Lelouchvi1 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 129 30 Ekim 2020 #1 Başlıkta yazdığı gibi Windows Search uygulamaları görmüyor sebebi ne olabilir?
GodMode Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.382 Çözümler 14 Yer Winden Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #2 Düzgün yazınca da mı görmüyor?
KeremBulut Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 449 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #3 Hocam 1 harf yanlış yazsanız bile görmüyor. Spotfy yazmışsınız.
Lelouchvi1 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 129 30 Ekim 2020 #4 daha demin hatatalı gönderim yapmışım windows search çalışmıyor uygulamaları görmüyor ne yapmam lazım düzeltmek için KeremBulut dedi: Hocam 1 harf yanlış yazsanız bile görmüyor. Spotfy yazmışsınız. Genişletmek için tıkla... yok düzgün yazsam da görmüyor baya hiçbirşekilde gözükmüyor Dosya Ekleri 1.PNG 86,3 KB · Görüntüleme: 49 2.PNG 9,3 KB · Görüntüleme: 37
daha demin hatatalı gönderim yapmışım windows search çalışmıyor uygulamaları görmüyor ne yapmam lazım düzeltmek için KeremBulut dedi: Hocam 1 harf yanlış yazsanız bile görmüyor. Spotfy yazmışsınız. Genişletmek için tıkla... yok düzgün yazsam da görmüyor baya hiçbirşekilde gözükmüyor
MesutYilmaz Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 149 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ekim 2020 #5 Windows Search hizmeti kapalı olabilir.
Lelouchvi1 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 129 30 Ekim 2020 #6 MesutYilmaz dedi: Windows Search hizmeti kapalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim açık şöyleki 2 gun once Windows kurtarma yaptım ondan sonra boyle oldu. GodMode dedi: Düzgün yazınca da mı görmüyor? Genişletmek için tıkla... Orada yanlış SS atmışım hiçbir türlü görmüyor. Doğruyu yazıyorum görmüyor. Son düzenleme: 30 Ekim 2020
MesutYilmaz dedi: Windows Search hizmeti kapalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim açık şöyleki 2 gun once Windows kurtarma yaptım ondan sonra boyle oldu. GodMode dedi: Düzgün yazınca da mı görmüyor? Genişletmek için tıkla... Orada yanlış SS atmışım hiçbir türlü görmüyor. Doğruyu yazıyorum görmüyor.