SanDisk M.2 NVMe SSD satın aldım ve kurulum yaparken "Windows seçtiğiniz konuma yüklenmedi, lütfen medya sürücüsünü denetleyin" hatası alıyorum.
SanDisk M.2 NVMe SSD satın aldım ve kurulum yaparken "Windows seçtiğiniz konuma yüklenmedi, lütfen medya sürücüsünü denetleyin" hatası a
Kurdum ama aynı hatayi veriyorUSB'de sıkıntı var hocam, USB'ye bir kere daha kur.
Farklı USB dene.
Kurdum ama aynı hatayi veriyor.
hayır çözemedik bugün bilgisayarcıya götürdüm bir sürü yol denedi usbyi yeniden yazdı başka işletim sistemleri kurmaya çalıştı ama işe yaramadı sonra taşınabilir bir windows ile açtı laptobu disk görünüyor ama biçimlendirilmiyor yada hiçbir şey yapmıyor bende iade talebi oluşturdumSorun çözüldü mü?
Hayır çözemedik bugün bilgisayarcıya götürdüm bir sürü yol denedi USB'yi yeniden yazdı başka işletim sistemleri kurmaya çalıştı ama işe yaramadı sonra taşınabilir bir Windows ile açtı laptopu disk görünüyor ama biçimlendirilmiyor ya da hiçbir şey yapmıyor bende iade talebi oluşturdum.
SSD'yi kurmadan önce silmeniz gerekiyor onu yaptınız mı?
SSD'yi kurmadan önce silmeniz gerekiyor onu yaptınız mı?
Yani kurulum ekranında delete basmanız lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.