A Alpay Güner Kilopat Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 28 Çözümler 1 30 Haziran 2024 #1 Merhaba, Windows Security açılmıyor. Windows 11 kullanıyorum. Uygulamaya tıkladığımda bu ekranda kalıyor. Ne yapmam lazım?
Merhaba, Windows Security açılmıyor. Windows 11 kullanıyorum. Uygulamaya tıkladığımda bu ekranda kalıyor. Ne yapmam lazım?
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.660 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #2 Alpay Güner dedi: Merhaba, Windows Security açılmıyor. Windows 11 kullanıyorum. Uygulamaya tıkladığımda bu ekranda kalıyor. Ne yapmam lazım? Eki Görüntüle 2237538 Genişletmek için tıkla... Hmm garip, aşağıdaki komutları denemenizi rica ediyorum. CMD'yi yönetici olarak açın ve şu komutu uygulayın: SFC /scannow Sorununuz çözülmezse yanıtlayın, bir çok yöntem önerebilirim.
Alpay Güner dedi: Merhaba, Windows Security açılmıyor. Windows 11 kullanıyorum. Uygulamaya tıkladığımda bu ekranda kalıyor. Ne yapmam lazım? Eki Görüntüle 2237538 Genişletmek için tıkla... Hmm garip, aşağıdaki komutları denemenizi rica ediyorum. CMD'yi yönetici olarak açın ve şu komutu uygulayın: SFC /scannow Sorununuz çözülmezse yanıtlayın, bir çok yöntem önerebilirim.