Emircagan125432 Yoctopat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #1 RAM 6 SSD veya HDD modeli Seagete 1 TB Ekran kartı İ5 ekran işlemci ekran kartı Anakart Dell İşlemci İntel İ5 Harici harddiskime atacağım. Her zaman lazım olduğuna yüklenmesi için süre bekliyorum. Cevaplar mısınız?
Harici harddiskime atacağım. Her zaman lazım olduğuna yüklenmesi için süre bekliyorum. Cevaplar mısınız?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.968 Çözümler 246 20 Temmuz 2023 #2 Emircagan125432 dedi: Harici harddiskime atacağım. Her zaman lazım olduğuna yüklenmesi için süre bekliyorum. Cevaplar mısınız? Genişletmek için tıkla... USB multiboot programları var. İçerisin de tüm Windows sürümleri bulunuyor araştırırsanız bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Emircagan125432 dedi: Harici harddiskime atacağım. Her zaman lazım olduğuna yüklenmesi için süre bekliyorum. Cevaplar mısınız? Genişletmek için tıkla... USB multiboot programları var. İçerisin de tüm Windows sürümleri bulunuyor araştırırsanız bulabilirsiniz.
KS KS Emircagan125432 Yoctopat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #3 ReloadingData dedi: USB multiboot programları var. İçerisin de tüm Windows sürümleri bulunuyor araştırırsanız bulabilirsint. Genişletmek için tıkla... Tamam abi denerim. <3 Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: USB multiboot programları var. İçerisin de tüm Windows sürümleri bulunuyor araştırırsanız bulabilirsint. Genişletmek için tıkla... Tamam abi denerim. <3