Aze Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 202 2 Kasım 2023 #1 Bilgisayarımı internete bağlayamıyorum. Wi-Fi sürücüleri kurulmuyor. Lan kablosunu takınca da bağlanmıyor. Sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2023
Bilgisayarımı internete bağlayamıyorum. Wi-Fi sürücüleri kurulmuyor. Lan kablosunu takınca da bağlanmıyor. Sorunu nasıl çözebilirim?
EFI Shell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Çankaya/Ankara 2 Kasım 2023 #2 Aze dedi: Bilgisayarımı internete bağlayamıyorum. Wi-Fi sürücüleri kurulmuyor. Lan kablosunu takınca da bağlanmıyor. Sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Windows Özellikleri aç kapadan Wi-Fi'ı aktif etmeniz lazım. Server Manager üzerinden yapılıyor denetim masası yerine Server'larda. Adı Wirelles LAN diye geçiyor.
Aze dedi: Bilgisayarımı internete bağlayamıyorum. Wi-Fi sürücüleri kurulmuyor. Lan kablosunu takınca da bağlanmıyor. Sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Windows Özellikleri aç kapadan Wi-Fi'ı aktif etmeniz lazım. Server Manager üzerinden yapılıyor denetim masası yerine Server'larda. Adı Wirelles LAN diye geçiyor.