Zombozy Yoctopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #1 Windows server 2012 yükledim, bilgisayarımı açtığımda içinde hiçbir şey olmayan bir masaüstü açılıyor. Windows'a giremiyorum. Windows server 2012'yi nasıl kaldırabilirim?
Windows server 2012 yükledim, bilgisayarımı açtığımda içinde hiçbir şey olmayan bir masaüstü açılıyor. Windows'a giremiyorum. Windows server 2012'yi nasıl kaldırabilirim?
L luthermartin Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.597 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 13 Haziran 2021 #2 Başka bir bilgisayar varsa Rufus indirip USB belleğe ISO dosyasını yazdırın. Windows 8.1 ISO olabilir. Sonra USB başlatıp setup ekranı gelecektir. Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Başka bir bilgisayar varsa Rufus indirip USB belleğe ISO dosyasını yazdırın. Windows 8.1 ISO olabilir. Sonra USB başlatıp setup ekranı gelecektir. Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et