Çözüldü Windows Server 2012 R2 Türkçe ISO dosyası nereden indirilebilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Hocam sen anlatabilir misin nasıl Türkçe yapılacağını?
Denetim Masasına girip - Control Panel - oradan ayarı küçük simgeler yapın - small icons - sonra karşınıza language sekmesi çıkacak ona girin, orada add a language diyip Turkish'i seçip ekleyin. Sonra Türkçe'nin ayarlarına girip kontrol sağlayın;
index.php

bu şekilde yazı var ise download and install language pack'e tıklayıp indirin. İndirdikten sonra ingilizce paketini silip tekrar başlatacaksınız.

Denetim Masasına girip - Control Panel - oradan ayarı küçük simgeler yapın - small icons - sonra karşınıza language sekmesi çıkacak ona girin, orada add a language diyip Turkish'i seçip ekleyin. Sonra Türkçe'nin ayarlarına girip kontrol sağlayın;
index.php

bu şekilde yazı var ise download and install language pack'e tıklayıp indirin. İndirdikten sonra ingilizce paketini silip tekrar başlatacaksınız.
Hocam ''download and install language pack''e tıkladıktan sonra beni ''language'' menüsüne geri atıyor. Birazdan format atacağım tekrar deneyeceğim. Güncelleme dosyası yok mu hocam Microsoft Update Catolog vb gibi bir yerde ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı