Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2014 #12 Elinizde orjinal lisans anahtarı var mı? Windows Server 2012 İndir - Windows 2012 Server Sürümü - Tamindir buyrun buradan indirebilirsiniz. Daha sorna orjinal lisansınız varsa kullanınız eğer yoksa herhangi bir etkinleştirme aracıyla etkinleştirebilirsiniz.
Elinizde orjinal lisans anahtarı var mı? Windows Server 2012 İndir - Windows 2012 Server Sürümü - Tamindir buyrun buradan indirebilirsiniz. Daha sorna orjinal lisansınız varsa kullanınız eğer yoksa herhangi bir etkinleştirme aracıyla etkinleştirebilirsiniz.
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2014 #14 Sıkıntı olcağını sanmıyorum, Windows Update ile dil paketleri yükleme - Windows Yardım .
F fatih52 Ziyaretçi 7 Eylül 2014 #15 Bu kurulum sırasında bana herhangi bir şifre sormayacak galiba ?
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2014 #16 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
F fatih52 Ziyaretçi 7 Eylül 2014 #17 Çok yardımcı oldun. Son 1-2 sorum daha olacak. Kurulum yapmayı biliyorum. Ama kurulum sırasında benden key girmemi isteyecek mi ? Key girmem gerekiyor mu ?
Çok yardımcı oldun. Son 1-2 sorum daha olacak. Kurulum yapmayı biliyorum. Ama kurulum sırasında benden key girmemi isteyecek mi ? Key girmem gerekiyor mu ?
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2014 #18 İsteyeceğini sanmıyorum, eğer ki isterse Google size çok yardımcı olucaktır.