The_Moon Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 544 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar selam. Ben Windows server 2016 Türkçe ISO arıyorum bir yerde bulamadım, buldum bulmasınada kendim kullanacağım. Bu yüzden Türkçe ISO arıyorum, nereden bulabilirim?
Arkadaşlar selam. Ben Windows server 2016 Türkçe ISO arıyorum bir yerde bulamadım, buldum bulmasınada kendim kullanacağım. Bu yüzden Türkçe ISO arıyorum, nereden bulabilirim?
Sad Minibüs Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 64 Yer Gaziantep, Şahinbey Daha fazla Sistem Özellikleri PC: HP compaq nx7010 CPU: intel pentium m işlemci GPU: ATI Mobility Radeon 9200 Ram: 512 MB OS: Windows XP SP3 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2023 #2 Archive.org sitesinden bulabilirsin Windows Server 2016 : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive ok archive.org
Archive.org sitesinden bulabilirsin Windows Server 2016 : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive ok archive.org
The_Moon Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 544 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #3 Sad Minibüs dedi: Archive.org sitesinden bulabilirsin. Windows Server 2016 : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive ok archive.org Genişletmek için tıkla... Türkçe mi?
Sad Minibüs dedi: Archive.org sitesinden bulabilirsin. Windows Server 2016 : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive ok archive.org Genişletmek için tıkla... Türkçe mi?