Windows server 2022 kurarken "kurulum yaparken sürücü bulunamadı" hatası

yusuf kılınç

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI MPG X570S CARBON MAX WIFI Ryzen9 5900x MSI MAG a750bn 40gb ddr4 3200mhz ram Afox RTX 2060 Super AF2060S-8192D6H4-V2 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı GAMETECH Prime V2 Beyaz Kumandalı A-rgb 7x120mm Fanlı Gaming Bilgisayar Kasası RAMPAGE HELIOS C3 BEYAZ 360 3x120mm RAINBOW FANLI SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ
2 gün önce Cisco'nun C220 M3 sunucusu elime geçti ama Windows server 2022 kuramıyorum. Kurulum ekranı geliyor sıkıntı yok ama herhangi bir sürücü bulunamadı hatası alıyorum kafayı yiyeceğim.

Disk seçim ekranında bu hatayı almanız gayet normal. Kafayı yemelik bir durumda yok. SATA / SCS adaptörüne ait sürücü dosyasını (.inf uzantılı) format USB belleğinin içerisine ekleyin. Ardından kurulum ekranında disk seçimi geldiğinde "Sürücü Yükle" butonuna basın ve sürücünün olduğu klasörü seçerek devam tamam diyerek ilerleyin. Sistemdeki disklerinizi görebilecek ve yüklemeye devam edebileceksiniz.

Disk seçim ekranında bu hatayı almanız gayet normal. Kafayı yemelik bir durumda yok. SATA / SCS adaptörüne ait sürücü dosyasını (.inf uzantılı) format USB belleğinin içerisine ekleyin. Ardından kurulum ekranında disk seçimi geldiğinde "sürücü yükle" butonuna basın ve sürücünün olduğu klasörü seçerek devam tamam diyerek ilerleyin. Sistemdeki disklerinizi görebilecek ve yüklemeye devam edebileceksiniz.

Sorun orada işte sürücü dosyasını bulamıyorum.

Bu linki aç.
Ardından şu isimli dosyaya tıkla: "ISO image of UCS-Rack related windows drivers only"

Senden Login olmanı isteyecek. Cisco ID hesabı oluşturup, giriş yaparak sürücü ISO arşivini indirebilirsin.

Ardından tek yapman gereken ISO dosyasındakileri USB belleğinde bir klasöre eklemek ve bu klasörü Windows kurulum ekranında seçip kuruluma devam etmek :).

Kolay gelsin.

Hangi dosyaları kuracağım peki.

Bu linki aç.
Ardından şu isimli dosyaya tıkla: "ISO image of UCS-Rack related windows drivers only"

Senden Login olmanı isteyecek. Cisco ID hesabı oluşturup, giriş yaparak sürücü ISO arşivini indirebilirsin.

Ardından tek yapman gereken ISO dosyasındakileri USB belleğinde bir klasöre eklemek ve bu klasörü Windows kurulum ekranında seçip kuruluma devam etmek :).

Kolay gelsin.
Hangi dosyaları kuracağım peki.

Bu linki aç.
Ardından şu isimli dosyaya tıkla: "ISO image of ucs-rack related Windows drivers only"

Senden login olmanı isteyecek. Cisco ID hesabı oluşturup, giriş yaparak sürücü ISO arşivini indirebilirsin.

Kolay gelsin.

Dosyaları kurdum ama gene de olmadı bende 2019 için denedim orada da olmadı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı