Raxana Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 383 Çözümler 2 Yer Kıbrıs Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mayıs 2022 #1 Windows server ISO dosyalarını kısa süre önceye kadar Microsoft sitesi üzerinde bularak indirebiliyordum. Fakat artık bulamıyorum. Windows server dosyalarını nereye taşıdılar? Kaldırdılar mı? Nereden indireceğim?
Windows server ISO dosyalarını kısa süre önceye kadar Microsoft sitesi üzerinde bularak indirebiliyordum. Fakat artık bulamıyorum. Windows server dosyalarını nereye taşıdılar? Kaldırdılar mı? Nereden indireceğim?
xBlaz6 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 43 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #2 Raxana dedi: Windows server ISO dosyalarını kısa süre önceye kadar Microsoft sitesi üzerinde bularak indirebiliyordum. Fakat artık bulamıyorum. Windows server dosyalarını nereye taşıdılar? Kaldırdılar mı? Nereden indireceğim? Genişletmek için tıkla... Bende dün aradım bulamadım. Artı 0 Eksi
Raxana dedi: Windows server ISO dosyalarını kısa süre önceye kadar Microsoft sitesi üzerinde bularak indirebiliyordum. Fakat artık bulamıyorum. Windows server dosyalarını nereye taşıdılar? Kaldırdılar mı? Nereden indireceğim? Genişletmek için tıkla... Bende dün aradım bulamadım.