eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #1 Bilgisayarıma Windows Server kurabilir miyim? Kurarsam da oyun veyahut site hostlayabilir miyim? Ayrıca ekran kartı driverini kurabilir miyim?
Bilgisayarıma Windows Server kurabilir miyim? Kurarsam da oyun veyahut site hostlayabilir miyim? Ayrıca ekran kartı driverini kurabilir miyim?
claudespeedtr Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.780 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #2 eater dedi: Bilgisayarıma Windows Server kurabilir miyim? Kurarsam da oyun veyahut site hostlayabilir miyim? Ayrıca ekran kartı driverini kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kurabilirsin ancak sunucudan alacağın performans sistemine hatta internet bağlantı hızına göre değişir. Oyun içinse oyunu kurarsın ama çok düşük performans alırsın.
eater dedi: Bilgisayarıma Windows Server kurabilir miyim? Kurarsam da oyun veyahut site hostlayabilir miyim? Ayrıca ekran kartı driverini kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kurabilirsin ancak sunucudan alacağın performans sistemine hatta internet bağlantı hızına göre değişir. Oyun içinse oyunu kurarsın ama çok düşük performans alırsın.
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Şubat 2022 #3 Sunucu olarak kullanabilmek için hızlı bir internete ve statik IP adresine de ihtiyacınız olacak.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #4 Web sitesi için kullanacağım. Driver yükleyebilir miyim?
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Şubat 2022 #5 eater dedi: Web sitesi için kullanacağım. Driver yükleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yükleyebilirsiniz.
eater dedi: Web sitesi için kullanacağım. Driver yükleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yükleyebilirsiniz.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #6 Rosalind dedi: Yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki, benim modemde ben port açamıyorum. Modem arayüzüne de girilmiyor. Bunun ile açmam mümkün müdür?
Rosalind dedi: Yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki, benim modemde ben port açamıyorum. Modem arayüzüne de girilmiyor. Bunun ile açmam mümkün müdür?
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Şubat 2022 #7 eater dedi: Peki, benim modemde ben port açamıyorum. Modem arayüzüne de girilmiyor. Bunun ile açmam mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Tamamen kendinize ait bir IP adresi almadığınız sürece ne yazık ki port açamazsınız.
eater dedi: Peki, benim modemde ben port açamıyorum. Modem arayüzüne de girilmiyor. Bunun ile açmam mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Tamamen kendinize ait bir IP adresi almadığınız sürece ne yazık ki port açamazsınız.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #8 Rosalind dedi: Tamamen kendinize ait bir IP adresi almadığınız sürece ne yazık ki port açamazsınız. Genişletmek için tıkla... Ah, yani açamam deil mi?
Rosalind dedi: Tamamen kendinize ait bir IP adresi almadığınız sürece ne yazık ki port açamazsınız. Genişletmek için tıkla... Ah, yani açamam deil mi?
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Şubat 2022 #9 eater dedi: Ah, yani açamam değil mi? Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki hayır.
S schealth Hectopat Katılım 1 Kasım 2018 Mesajlar 4 15 Şubat 2024 #10 Bende bir soru sorsam pc me server kurup uzak masa üstü bağlantısı tanıplayıp kullanabilir miyim