sl0wen Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri MSİ GTX 1660 SUPER RYZEN 5 1600 SİX CORE 8 GB RAM 3000 MHZ XIGMATEK ASTRO KASA 4 FANLI 1 TB 7200 RPM HDD 200 250 GB SSD Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #1 Merhaba arkadaşlar yakında Minecraft sunucu kiralamak istiyorum da, Windows server üzerinden kurmayı biliyorum ama mod nasıl yükletebilirim?
Merhaba arkadaşlar yakında Minecraft sunucu kiralamak istiyorum da, Windows server üzerinden kurmayı biliyorum ama mod nasıl yükletebilirim?
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #2 sl0wen dedi: Merhaba arkadaşlar yakında Minecraft sunucu kiralamak istiyorum da, Windows server üzerinden kurmayı biliyorum ama mod nasıl yükletebilirim? Genişletmek için tıkla... Sunucu klasörüne "mods" adında bir klasör oluşturup oraya atmanız gerekiyor diye biliyorum.
sl0wen dedi: Merhaba arkadaşlar yakında Minecraft sunucu kiralamak istiyorum da, Windows server üzerinden kurmayı biliyorum ama mod nasıl yükletebilirim? Genişletmek için tıkla... Sunucu klasörüne "mods" adında bir klasör oluşturup oraya atmanız gerekiyor diye biliyorum.