YomyTerror Kilopat Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 246 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2016 #11 @THE_MILLER MEGA @THE_MILLER Format atıp Win10 temiz kurulumu yaptım. Driver yüklemeden öncede vardı, yükledikten sonrada var. Şu an delirmişcesine işlemci kullanıyor, bu her ne ise tümden silmenin bir yolu yok mu ? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2016
@THE_MILLER MEGA @THE_MILLER Format atıp Win10 temiz kurulumu yaptım. Driver yüklemeden öncede vardı, yükledikten sonrada var. Şu an delirmişcesine işlemci kullanıyor, bu her ne ise tümden silmenin bir yolu yok mu ?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 19 Eylül 2016 #12 Verdiğim sürücüleri kurun, eski de olsa yeni de olsa kurun.
YomyTerror Kilopat Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 246 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2016 #13 THE_MILLER dedi: Verdiğim sürücüleri kurun, eski de olsa yeni de olsa kurun. Genişletmek için tıkla... Boşver çözdüm sorunu, saçma sapan noktalama işareti diye diye sürekli ceza atıyorlar. Sürücüyle felan alakası yok o işin, onu anladım. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Eylül 2016
THE_MILLER dedi: Verdiğim sürücüleri kurun, eski de olsa yeni de olsa kurun. Genişletmek için tıkla... Boşver çözdüm sorunu, saçma sapan noktalama işareti diye diye sürekli ceza atıyorlar. Sürücüyle felan alakası yok o işin, onu anladım.