ahmet.ershn Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 261 1 Haziran 2024 #1 Çok fazla CPU kullanmamasına rağmen fanlar inanılmaz ses çıkartıyor. Bunu kapatınca fanlar normal hale geliyor. Bu nedir ve neden hep geliyor?
Çok fazla CPU kullanmamasına rağmen fanlar inanılmaz ses çıkartıyor. Bunu kapatınca fanlar normal hale geliyor. Bu nedir ve neden hep geliyor?
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #2 ahmet.ershn dedi: Çok fazla CPU kullanmamasına rağmen fanlar inanılmaz ses çıkartıyor. Bunu kapatınca fanlar normal hale geliyor. Bu nedir ve neden hep geliyor? Eki Görüntüle 2210415 Genişletmek için tıkla... Skype kurulumu acaba bazıları Skype'tan kaynaklı olduğunu söylemiş. Artı 0 Eksi
ahmet.ershn dedi: Çok fazla CPU kullanmamasına rağmen fanlar inanılmaz ses çıkartıyor. Bunu kapatınca fanlar normal hale geliyor. Bu nedir ve neden hep geliyor? Eki Görüntüle 2210415 Genişletmek için tıkla... Skype kurulumu acaba bazıları Skype'tan kaynaklı olduğunu söylemiş.
KS KS ahmet.ershn Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 261 1 Haziran 2024 #3 neXusTS dedi: Skype kurulumu acaba bazıları Skype'tan kaynaklı olduğunu söylemiş. Genişletmek için tıkla... Skype indirmedim hiç. Ben razer 7.1 surround soundla alakalı olduğunu düşünüyorum ama alakalıysa bile çözümü ne bunun? Artı 0 Eksi
neXusTS dedi: Skype kurulumu acaba bazıları Skype'tan kaynaklı olduğunu söylemiş. Genişletmek için tıkla... Skype indirmedim hiç. Ben razer 7.1 surround soundla alakalı olduğunu düşünüyorum ama alakalıysa bile çözümü ne bunun?
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #4 ahmet.ershn dedi: Skype indirmedim hiç. Ben Razer 7.1 Surround soundla alakalı olduğunu düşünüyorum ama alakalıysa bile çözümü ne bunun? Genişletmek için tıkla... Ses sürücüleri güncel mi Razer için bir driver gerekiyorsa kurun aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef. Artı 0 Eksi
ahmet.ershn dedi: Skype indirmedim hiç. Ben Razer 7.1 Surround soundla alakalı olduğunu düşünüyorum ama alakalıysa bile çözümü ne bunun? Genişletmek için tıkla... Ses sürücüleri güncel mi Razer için bir driver gerekiyorsa kurun aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef.
KS KS ahmet.ershn Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 261 1 Haziran 2024 #5 neXusTS dedi: Ses sürücüleri güncel mi Razer için bir driver gerekiyorsa kurun aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Güncel olup olmadığını nasıl anlarım? Artı 0 Eksi
neXusTS dedi: Ses sürücüleri güncel mi Razer için bir driver gerekiyorsa kurun aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Güncel olup olmadığını nasıl anlarım?
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #6 ahmet.ershn dedi: Güncel olup olmadığını nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Realtek oluyor genelde Anakart modelinizin sitesinde de bulunur driver. Windows kendisi de kuruyor aslında. Artı 0 Eksi
ahmet.ershn dedi: Güncel olup olmadığını nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Realtek oluyor genelde Anakart modelinizin sitesinde de bulunur driver. Windows kendisi de kuruyor aslında.