emn3435 Decapat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 60 25 Ocak 2021 #1 Windows'da USB aygıtı bağlama sesini değiştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim adım adım anlatabilecek birisi var mı?
Windows'da USB aygıtı bağlama sesini değiştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim adım adım anlatabilecek birisi var mı?
mfgsivaas5880 Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 954 Makaleler 2 Çözümler 2 25 Ocak 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et YouTube'da yapan birisi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et YouTube'da yapan birisi.
emn3435 Decapat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 60 25 Ocak 2021 #3 mfgsivaas5880 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et YouTube'da yapan birisi. Genişletmek için tıkla... kırmızı şortli yapacaktım bende. bunu görmeden önce .wav a convert edip hallettim.
mfgsivaas5880 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et YouTube'da yapan birisi. Genişletmek için tıkla... kırmızı şortli yapacaktım bende. bunu görmeden önce .wav a convert edip hallettim.