Ardabaris Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 44 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #1 Merhaba, Windows ses kayıt programında sürekli olarak ses kayıt edilemedi hatasını alıyorum. Bazen de 15-20 saniyelik konuşmanın 2 saniyesini kayıt altına alıyor. Çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2023
Merhaba, Windows ses kayıt programında sürekli olarak ses kayıt edilemedi hatasını alıyorum. Bazen de 15-20 saniyelik konuşmanın 2 saniyesini kayıt altına alıyor. Çözümü nedir?
Çözüm Ardabaris 10 Şubat 2023 blu1 dedi: Mikrofonun problemli demedim zaten. Çözemezsen başka kayıt programlarına yönel diyorum. Tavsiye vermekte mi yasak? Genişletmek için tıkla... Harici bir uygulama olmadığı için hata çözümü arıyorum. Hatanın çözümü uygulamalar-ses kaydedici-gelişmiş seçenekler-sonlandır-sıfırla...
blu1 dedi: Mikrofonun problemli demedim zaten. Çözemezsen başka kayıt programlarına yönel diyorum. Tavsiye vermekte mi yasak? Genişletmek için tıkla... Harici bir uygulama olmadığı için hata çözümü arıyorum. Hatanın çözümü uygulamalar-ses kaydedici-gelişmiş seçenekler-sonlandır-sıfırla...
4 479595 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 2.745 Çözümler 25 10 Şubat 2023 #11 Ayarlardan uygulamalardan ses kaydediciyi sıfırla, düzelmez ise powershell ile sil tekrar yükle storadan. Artı 0 Eksi
Ayarlardan uygulamalardan ses kaydediciyi sıfırla, düzelmez ise powershell ile sil tekrar yükle storadan.