Windows ses simgesinde çarpı işareti var

Ayberk012

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarımın ses kısmında kırmızı bir çarpı işareti var. Aygıt Yöneticisi'nden baktığım zaman driverlar güncel durumda. Driverları silip tekrar yükledim herhangi bir değişiklik olmadı. Kulaklık taktığım zaman aygıt yöneticisinde görünüyor ama kayıt ve kayıttan yürütme kısmında görünmüyor. Kulaklığı da kullanamıyorum.
Başlat tuşuna bastığım zaman kritik hata uyarısı veriyordu. "get-appxpackage | foreach {add-appxpackage -disabledevelopmentmode -register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}" bu kodu kullanarak çözdüm ama kodu kullanmaya başlayınca çok sayıda kırmızı yazıda çıktı ve ses kısmı düzelmedi. Bilgisayarı sıfırlamaya çalıştığım zaman hata oluştu sıfırlanamadı diyor. Geri yükleme noktasına yükleyip kurtarmaya çalıştığım zamanda hata oluştu uyarısı çıkıyor. Yazlıkta olduğum için telefonun interneti ile idare ediyorum format dosyası indirip format atamıyorum. Format atmadan ses kısmını nasıl düzeltebilirim? Şimdiden teşekkürler.

En iyisi flaş bellek ile temiz kurulum yapın.

En iyisi flash bellek ile temiz kurulum yapın.

Yazlıkta olduğum için format atma şansım yok maalesef. Yanımda flash bellek bulunmuyor ayrıyeten internet bağlantımı da sadece mobil cihazdan karşılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…