"Windows Shell common DLL çalışmayı durdurdu" hatası

Pufiesa

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS B 550 M-K
PALİT 1660 SUPER 6GB
XPG 3200MHZ 16 GB RAM
RYZEN 5 5600
KİNGSTONE 1 TB NW2 SSD
Kafayı yemek üzereyim dünden beri uğraşıyorum Windows'u güncellemeye çalıştım onda da hata verdi.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2025-10-01 123451.png
    Screenshot 2025-10-01 123451.png
    86,2 KB · Görüntüleme: 6
Sistemde uyumsuz bir sürücü olabilir. Mesela kulaklık, mouse, fare, klavye veya oyun kolu gibi çevre birimlerinden yakın zamanda değiştirdiğin ya da yeni taktığın bir şey var mı?

1759323536850.png

Windows'u güncelleyeyim dedim orada da bunu veriyor kafayı yedim gerçekten.

Sistemde uyumsuz bir sürücü olabilir. Mesela kulaklık, mouse, fare, klavye veya oyun kolu gibi çevre birimlerinden yakın zamanda değiştirdiğin ya da yeni taktığın bir şey var mı?

RAM'i çıkar tak yaptım ondan sonra hizmet direk kapandı hizmet ayarlarını yaptım şimdi de cihazlar gözüküyor ama ses yok.

Kayıttan yürütteki herhangi bir şeyi geliştirmelere getirince bu hatayı veriyor.

1759323536850.png

Windows'u güncelleyeyim dedim orada da bunu veriyor kafayı yedim gerçekten.

RAM'i çıkar tak yaptım ondan sonra hizmet direk kapandı hizmet ayarlarını yaptım şimdi de cihazlar gözüküyor ama ses yok.

Kayıttan yürütteki herhangi bir şeyi geliştirmelere getirince bu hatayı veriyor.

Format atsam düzelir mi bilen biri cevaplasın ne olur ya.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı