yenji Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #1 Bilgisayarı sıfırla kısmına geliyorum ama sıfırla butonuna basınca hiçbir şey olmuyor. USB olmadığından dolayı bilgisayardan yapıyorum.
Bilgisayarı sıfırla kısmına geliyorum ama sıfırla butonuna basınca hiçbir şey olmuyor. USB olmadığından dolayı bilgisayardan yapıyorum.
Erinç691 Kilopat Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #2 Sıfırdan format atmanızı öneririm.
yenji Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #3 Erinç691 dedi: Sıfırdan format atmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Yanımda USB yok ve acil olduğundan dolayı yazdım. Atabilsem atarım.
Erinç691 dedi: Sıfırdan format atmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Yanımda USB yok ve acil olduğundan dolayı yazdım. Atabilsem atarım.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.718 Makaleler 6 Çözümler 529 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 25 Aralık 2022 #4 Hocam şu seçeneklerden size uygun olanı uygulayın. Windows’ta kurtarma seçenekleri - Microsoft Desteği Windows'taki kurtarma seçenekleri hakkında bilgi edinin. Bilgisayarınızı sıfırlamayı, önceki bir Windows sürümüne geri dönmeyi veya medya kullanarak Windows’u yeniden yüklemeyi öğrenin. support.microsoft.com
Hocam şu seçeneklerden size uygun olanı uygulayın. Windows’ta kurtarma seçenekleri - Microsoft Desteği Windows'taki kurtarma seçenekleri hakkında bilgi edinin. Bilgisayarınızı sıfırlamayı, önceki bir Windows sürümüne geri dönmeyi veya medya kullanarak Windows’u yeniden yüklemeyi öğrenin. support.microsoft.com