E EdizBatu Femtopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar ben Regedit'te bazı dosyalarla oynadım ama Windows'u sıfırladım, geçer mi? Yoksa geçmezse registry repair işe yarar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2021
Arkadaşlar ben Regedit'te bazı dosyalarla oynadım ama Windows'u sıfırladım, geçer mi? Yoksa geçmezse registry repair işe yarar mı?
Görkem Ertopcu Kilopat Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 642 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #2 Registry repair işe yararmı bilmem ama regedit ayarların sıfırlanır. Artı 0 Eksi
KS KS E EdizBatu Femtopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #3 Silinen üye dedi: Registry repair işe yararmı bilmem ama regedit ayarların sıfırlanır. Genişletmek için tıkla... Hocam Allah razı olsun. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Registry repair işe yararmı bilmem ama regedit ayarların sıfırlanır. Genişletmek için tıkla... Hocam Allah razı olsun.
reinsy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #4 EdizBatu dedi: Arkadaşlar ben Regedit'te bazı dosyalarla oynadım ama Windows'u sıfırladım, geçer mi? Yoksa geçmezse registry repair işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Geçer, registry repair gibi şeylere ihtiyacın yok. Artı 0 Eksi
EdizBatu dedi: Arkadaşlar ben Regedit'te bazı dosyalarla oynadım ama Windows'u sıfırladım, geçer mi? Yoksa geçmezse registry repair işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Geçer, registry repair gibi şeylere ihtiyacın yok.
KS KS E EdizBatu Femtopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #5 reinsy dedi: Geçer, registry repair gibi şeylere ihtiyacın yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi
reinsy dedi: Geçer, registry repair gibi şeylere ihtiyacın yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
reinsy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #6 EdizBatu dedi: Teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Önemli değil, yardımım olduysa beğen lütfen iyi akşamlar. Artı 0 Eksi
EdizBatu dedi: Teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Önemli değil, yardımım olduysa beğen lütfen iyi akşamlar.