Windows Sıfırlamada Dosyalar Silinir mi ?

TechStar

Hectopat
İyi forumlar arkadaşlar. Bilgisayarımda ufak sorunlar var. Ben de kişisel bilgisayar ayarlarından sıfırlamak istedim fakat dosyalarımın, oyunlarımın hepsi durması lazım. ''Disklerden veya web sitelerinden yüklediğiniz uygulamalar kaldırılacak'' fakat şu cümle kafamı karıştırdı. Acaba ne demek istiyor ? Dosyalarım silinir mi?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer oyun yedeklerinizi alırsanız, masaüstü ve belgeler klasörünü yedekleyebilirim diyorsanız kendinize yeni bir oturum açın ve dosyalarınızı yeni oturumdaki aynı klasörlere kopyalayın yada taşıyın. Daha sonra mevcut oturumdan çıkış yapıp diğer hesapla oturum açın ve önceki kullanıcı hesabınızı silin.

Windows sisteminizde sorun olmadığını varsayarsak bilgisayarınıza format atmış gibi olursunuz. Uygulamalarınızda kullanıcıya özel kurulum yapılmamışsa diğer oturumda ayarları sıfırlanmış olarak kullanılabilir.

Evet uygulama ve oyunların silinir. Ufak sorunlar var ise bu sorunları belirtin, yardımcı olalım.

Tamam hemen belirteyim, bilgisayarıma Windows 8.1 usb ile yüklemeye çalıştım ama yükleyemedim. USB gözükmüyordu. Windows 8'i yüklemiştim ama olmadı bu sefer. Ben de vazgeçip bilgisayarımı açacaktım ama şu Windows 8 logosunun altındaki dönen işaret bittikten sonra 10 saniye siyah ekranda bekliyor. Sonra şifre yazma ekranı geliyor. Normalde kısa bir sürede açılırdı. Bios ayarını sıfırladım ama anlamadım sorun nerede ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…