Disk yapılandırmanız sorunlu. Normalde sadece bir tane kurtarma bölümü olması gerekir ama sizin sisteminizde 523mb ve 871mb boyutunda iki adet kurtarma bölümü oluşmuş. Ayrıca kurtarma bölümünün diskin en sonunda olması gerekirken sizinkiler sonda değil ortada.
Aklıma gelen en stabil ve tüm sorunların çözümü için elverişl yol her iki kurtarma bölümünüde silmeniz. Bu durumda silmiş olduğunuz kurtarma bölümleri ayrılmamış alana eklenir.  Kurtarma bölümleri disk yöneticisi üzerinden silinemez. Her türlü disk işlemini linkteki programla yapabilirsiniz. 
MiniTool Partition Wizard | Best partition magic alternative for Windows PC and Server
Akabinde ayrılmamış alanı c bölümüne eklemeli ve diski tek parça haline getirmelisiniz.
Daha sonra Görev çubuğundaki arama kutusunda 
Kurtarma sürücüsü oluştur'u seçerek kurtarma sürücüsü oluşturabilirsiniz. İhtiyacınız var ise diski bölerek D bölümü oluşturmak en son yapılacak işlemdir.
---- Yukarıdaki işlemlerle uğraşmak yerine windows kurulum USB si kullanarak windowsu kurmak bu aşamada hem zor değildir hem de en garanti yoldur.
*** Diskinizde silinmemesi gereken çok dosyanız var ise ilk yolu deneyin.
*** Diskinizde silinmemesi gereken dosyalar yok ise USB ile temiz kurulum yapmanız daha mantıklı olacaktır.
Tercih sizin.
İyi akşamlar.
EK: Hiç kurtarma sürücüsü oluşturmayabilirsiniz. Zorunlu değil.