Ascerd Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #1 C diskimde Windows var yeni bir SSD aldım ona kurmak istiyorum. Sıfırlayıp Windows'u D diskine kurabılır mıyım?
C diskimde Windows var yeni bir SSD aldım ona kurmak istiyorum. Sıfırlayıp Windows'u D diskine kurabılır mıyım?
Catacomb Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #2 Evet, kurabilirsin. Format atarken Windows'u nereye kuralım diye bir pencere gelecek orada SSD'i seçerseniz Windows'u SSD'e kurmuş olursunuz.
Evet, kurabilirsin. Format atarken Windows'u nereye kuralım diye bir pencere gelecek orada SSD'i seçerseniz Windows'u SSD'e kurmuş olursunuz.
5 561816 Decapat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 902 Makaleler 1 Çözümler 4 21 Eylül 2023 #3 Ascerd dedi: C diskimde Windows var yeni bir SSD aldım ona kurmak istiyorum. Sıfırlayıp Windows'u D diskine kurabılır mıyım? Genişletmek için tıkla... Kurabilirsin, flashla boot et Windows kurma menüsünde yeni SSD'yi seçip oraya kur bitti.
Ascerd dedi: C diskimde Windows var yeni bir SSD aldım ona kurmak istiyorum. Sıfırlayıp Windows'u D diskine kurabılır mıyım? Genişletmek için tıkla... Kurabilirsin, flashla boot et Windows kurma menüsünde yeni SSD'yi seçip oraya kur bitti.