Windows şifre nasıl kırılır?

@GhosT1 arkadaşın amacını bilmiyoruz iyi de olabilir kötü de. O yüzden önce bir amacı sormak iyidir.

Tamamdır teşekkürler cevaplarınız için.

Ben olsam anket yapardım PC benim ya da değil gibi ona göre cevap yazardım.

İyi günler.
Aynen.

Böyle bir anlayış yok. Lokal şifre korumaz çalınırsa da ona güvenmesin demek yanlıştır. Şifresi "." dahi olsa, hatta şifre koymasa dahi izinsiz bir cihaza müdahale edilemez. Yine tekrarlıyorum burada kimseyi suçlamıyoruz sadece ihtimal dahilinde konusuyoruz ama senin şu yazdığın izinsiz müdahalede bulunanı kısmi meşru göstermektir.

O
O zaman Technopat YouTube kanalına mail atın da videoyu kaldırsınlar. Düşüncesi kötü olanları hesaba katmamışlar belli ki. (!)
Benim anlattığım işlemler orada da var.

O

O zaman Technopat YouTube kanalına mail atın da videoyu kaldırsınlar. Düşüncesi kötü olanları hesaba katmamışlar belli ki. (!)
Benim anlattığım işlemler orada da var.
Açık konusayım Recep Bey'in zamanında paylaştığı video bana göre etik değil, ek olarak konuyu onaylamadan önce moderatörün ek doğrulamalar yaptığını umuyorum. Umarım öyledir.

Ben demek istediğinizi çok iyi anlıyorum. Bu işler kimin yaptığına göre iyi veya kötü işler olarak ayrılır. Bilgisayarcı vardır şifreyi kırar, parasını alır, cihazı teslim eder. Bazısı vardır meraklıdır, açar içine bakar, ondan sonra teslim eder. Ben eski teknik servisçiyim. Sayısız stajyerim oldu. Kimisi akıllı, kimisi haylaz. Az önceki dediğim cümledeki gibi bu işin iyiliği kötülüğü kimin yaptığına bağlı.

Bu adamın buradaki sorusu cevapsız kalsa bile internette zibilyon tane kaynak var, rehber var. Bu adamın amacı kötü olsa dahi peşini bırakmaz araştırır, bulur, emeline ulaşır zaten. Yani buradan istediğin kadar etiktir değildir muhabbeti yap, o adamın aklındaki fikri değiştiremezsin. O kişinin kendisiyle alakalı bir durum.

Amacım iyidir bir arkadaş bana bilgisayarını getirmiş şifresini unutmuş. Ben de şifreyi bulmak için en iyi yöntem budur diye düşündüm ama Boot menüsünden USB'yi seçtiğimde olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…