EnesKlf Megapat Katılım 7 Nisan 2015 Mesajlar 132 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #1 Merhaba, Daha önceden bilgisayarımda şifremi unuttuğumdan dolayı utilman kodu kullanarak şifremi sıfırlamıştım. Fakat şu an tekrar unuttum ve aynı işlemi tekrar yapamıyorum. Program kullanmadan şifremi nasıl tekrar sıfırlayabilirim?
Merhaba, Daha önceden bilgisayarımda şifremi unuttuğumdan dolayı utilman kodu kullanarak şifremi sıfırlamıştım. Fakat şu an tekrar unuttum ve aynı işlemi tekrar yapamıyorum. Program kullanmadan şifremi nasıl tekrar sıfırlayabilirim?
Magicyaprak Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #2 program kullanmadan şuanda sadece bir bilgisayarcıya gidip anca açtırabilirsiniz ebir türlü zor
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.205 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #3 Bilgileri kurtaramıyorsanız hard diskin içindekileri kopyalayıp format atabilirsiniz. Programsız yapılabilir mi bilemiyorum pek bilgim yok.
Bilgileri kurtaramıyorsanız hard diskin içindekileri kopyalayıp format atabilirsiniz. Programsız yapılabilir mi bilemiyorum pek bilgim yok.