Msc01 Kilopat Katılım 9 Eylül 2018 Mesajlar 138 1 Aralık 2021 #1 Yaklaşık 1 gündür bilgisayarımi her açtığımda öncelikle her zamanki gibi saat ekranı geliyor şifre girmek için bir tuşa bastığımda ise sadece arkası bulaniklasiyor şifre ekranı gelmiyor var mıdır bir çözümü?
Yaklaşık 1 gündür bilgisayarımi her açtığımda öncelikle her zamanki gibi saat ekranı geliyor şifre girmek için bir tuşa bastığımda ise sadece arkası bulaniklasiyor şifre ekranı gelmiyor var mıdır bir çözümü?
ByCrypto Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 414 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2021 #2 CTRL+alt+del tuşlarına basınca geliyor bende. Artı 0 Eksi
KS KS Msc01 Kilopat Katılım 9 Eylül 2018 Mesajlar 138 1 Aralık 2021 #3 ByCrypto dedi: CTRL+alt+del tuşlarına basınca geliyor bende. Genişletmek için tıkla... Reis keşke biraz daha önce cevap verseydin formatı başlattım bile yine de sağ ol. Artı 0 Eksi
ByCrypto dedi: CTRL+alt+del tuşlarına basınca geliyor bende. Genişletmek için tıkla... Reis keşke biraz daha önce cevap verseydin formatı başlattım bile yine de sağ ol.
ByCrypto Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 414 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2021 #4 Msc01 dedi: Reis keşke biraz daha önce cevap verseydin formatı başlattım bile yine de sağ ol. Genişletmek için tıkla... simdi gördüm gönderiyi Artı 0 Eksi
Msc01 dedi: Reis keşke biraz daha önce cevap verseydin formatı başlattım bile yine de sağ ol. Genişletmek için tıkla... simdi gördüm gönderiyi