Windows şifresi nasıl sıfırlanabilir?

Kutup

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda linkini eklediğim konuda bahsettiğim gibi bir şifre girme sorunu var. Bilgisayarımda ve dosyalarımla minimum değişiklikle şifreyi nasıl sıfırlarım? Dosya ve oyunlarımı koruyarak şifremi sıfırlamanın veya format atmanın bir yolu var mı?

Yerel hesap şifresini sıfırlamak istiyorsan video yardımcı olabilir. Fakat Microsoft hesabıysa pek yardımcı olamayabilir. Bugüne kadar denediğim sanal makine veya pclerde veri kaybı olmadan sıfırladı. Fakat her zaman bir sorun çıkma ihtimali olabilir. Sorumluluk size ait...
VİDEO LİNKİ:

Yerel hesap şifresini sıfırlamak istiyorsan video yardımcı olabilir. Fakat Microsoft hesabıysa pek yardımcı olamayabilir. Bugüne kadar denediğim sanal makine veya pclerde veri kaybı olmadan sıfırladı. Fakat her zaman bir sorun çıkma ihtimali olabilir. Sorumluluk size ait...
VİDEO LİNKİ:
Hocam bilgisayarı açarken oturum açma diyerek istenen o şifre işte. Yerel hesap oluyor sanırım. Konudaki linkteki diğer konuma da göz atabilirseni sorunumu daha iyi anlayabilirsiniz. Direkt harf yazamıyorum şifre kısmına. Şifrem harfliydi.

Hocam bilgisayarı açarken oturum açma diyerek istenen o şifre işte. Yerel hesap oluyor sanırım. Konudaki linkteki diğer konuma da göz atabilirseni sorunumu daha iyi anlayabilirsiniz. Direkt harf yazamıyorum şifre kısmına. Şifrem harfliydi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video işinizi görecektir.

Güncelleme; Hallettim arkadaşlar bilgisayarımı okul hocama ödünç vermiştim şifreyi 4 haneli bir sayısal şifre yapmış ondan harf yazılmıyormuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı