Windows şifresini unuttum

Yer
Yalova/Merkez
Daha fazla  
Meslek
Öğrenciyiz aga.
Selam. Normalde hep Windows hello ile oturum açtığım için şifreyi unuttum. Dedim helloyu kaldırayım pinde vardı helloyu kaldırdım fakat PIN'i kaldırırken benden doğrulama istedi şifreyi hatırlamıyorum. Şu an açık PC bunu nasıl kaldırabilirim USB belleğim vs var.

Buna bakabilirsiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba, bu uygulama hala geçerli mi çalışıyor mu? 10 gündür bilgisayarımda oturum açamıyorum, şifremi unuttum. Windows 10 en güncel sürümünü kullanıyorum. Şifreyi kırma şansım var mı? İçindeki verileri kurtarmak istiyorum. Dosyalara zarar gelmesini istemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?

Arkadaşlar Windows 10 Pro 21H2 en güncel sürümü kullanıyorum. Oturum açma parolası koyup şifreyi unuttum ve yaklaşık 15 gün boyunca defalarca yanlış şifreler denedim, açamadım. Önerdiğiniz programsız çözümleri denedim maalesef olmadı. Lazesoft programının güncel 21H2 uyumlu sürümünü başka bir bilgisayarda indirip kurdum. Sonra programı açıp program içerisinden USB belleği boot edip kendi bilgisayarımın boot ayarlarından USB belleği gösterince açılışta "lazesoft Live CD" seçeneğinden programın arayüzüne geçiyoruz ve oradan da "password recovery" seçeneğinden Windows sistemimizi seçip parolamızı sıfırlayabiliyoruz. Lazesoft programı ile oturum şifresini kaldırdım, hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…