Windows silinmeden diske nasıl format atılır?

arinyagiz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bende 3 tane disk var Windows kurulu olan diskime format atmak istiyorum ama Windows'u silmeden yapmak istiyorum. Bunu nasıl yapacağım? Sadece Windows'u kopyalayıp başka diske atabiliyorsam öyle de yapabilirim ama bir türlü bulamadım. Windows hariç format atacağım diski biçimlendirme yöntemi falan var mı? Varsa onu da yapabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sadece Windows kurulu olan diski biçimlendirip tekrar o diske Windows kurabilirsiniz USB kurulumu ile. Diğer disklere bir şey olmaz ancak tam olarak Windows silmeden format atmayı bilemiyorum.

Sadece Windows kurulu olan diski biçimlendirip tekrar o diske Windows kurabilirsiniz USB kurulumu ile. Diğer disklere bir şey olmaz ancak tam olarak Windows silmeden format atmayı bilemiyorum.

Tamamen silip Windows'u sıfırdan kurmadan olmaz diyorsunuz yani. Aslında dediğinizi yapmak zor değil ama USB belleğimi kaybettim o yüzden Windows'u silmeden format atmayı arıyorum. Sadece tek bir diske format atmıyacak olsam yine yapabilirim ama sadece tek bir diske format atacağım için yapamadım.

Tamamen silip Windows'u sıfırdan kurmadan olmaz diyorsunuz yani. Aslında dediğinizi yapmak zor değil ama USB belleğimi kaybettim o yüzden Windows'u silmeden format atmayı arıyorum. Sadece tek bir diske format atmayacak olsam yine yapabilirim ama sadece tek bir diske format atacağım için yapamadım.

Belki vardır hocam ben bilemiyorum maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı