A AGustinJAS Femtopat Katılım 25 Mayıs 2025 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:16 #1 Bilgisayar sürekli donuyordu. Format atayım dedim oradayken de donuyor. Nasıl yapacagım ben bu işi? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 12:31
Çözüm A A AshleyBenimKarim Bugün 12:37 AGustinJAS dedi: %100 sağlık bir sorun yok SSD'de. Formatı atmayı başardım şimdi format hep en başa dönüyor. Genişletmek için tıkla... Windows dosyalari yüklendikten sonra yeniden başlatılıyor yazınca flash belleği çıkartın.
AGustinJAS dedi: %100 sağlık bir sorun yok SSD'de. Formatı atmayı başardım şimdi format hep en başa dönüyor. Genişletmek için tıkla... Windows dosyalari yüklendikten sonra yeniden başlatılıyor yazınca flash belleği çıkartın.
A AshleyBenimKarim Femtopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 272 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:32 #2 AGustinJAS dedi: Bilgisayar sürekli donuyordu. Format atayım dedim oradayken de donuyor. Nasıl yapacagım ben bu işi? Genişletmek için tıkla... SSD sorunlu olabilir anlik donmalar yapıyorsa başka bir SSD'niz takın deneyin. Artı 0 Eksi
AGustinJAS dedi: Bilgisayar sürekli donuyordu. Format atayım dedim oradayken de donuyor. Nasıl yapacagım ben bu işi? Genişletmek için tıkla... SSD sorunlu olabilir anlik donmalar yapıyorsa başka bir SSD'niz takın deneyin.
KS KS A AGustinJAS Femtopat Katılım 25 Mayıs 2025 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:34 #3 AshleyBenimKarim dedi: SSD sorunlu olabilir anlik donmalar yapıyorsa başka bir SSD'niz takın deneyin. Genişletmek için tıkla... %100 sağlık bir sorun yok SSD'de. Formatı atmayı başardım şimdi format hep en başa dönüyor. Artı 0 Eksi
AshleyBenimKarim dedi: SSD sorunlu olabilir anlik donmalar yapıyorsa başka bir SSD'niz takın deneyin. Genişletmek için tıkla... %100 sağlık bir sorun yok SSD'de. Formatı atmayı başardım şimdi format hep en başa dönüyor.
A AshleyBenimKarim Femtopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 272 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:37 #4 AGustinJAS dedi: %100 sağlık bir sorun yok SSD'de. Formatı atmayı başardım şimdi format hep en başa dönüyor. Genişletmek için tıkla... Windows dosyalari yüklendikten sonra yeniden başlatılıyor yazınca flash belleği çıkartın. Artı 0 Eksi Çözüm
AGustinJAS dedi: %100 sağlık bir sorun yok SSD'de. Formatı atmayı başardım şimdi format hep en başa dönüyor. Genişletmek için tıkla... Windows dosyalari yüklendikten sonra yeniden başlatılıyor yazınca flash belleği çıkartın.
KS KS A AGustinJAS Femtopat Katılım 25 Mayıs 2025 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:42 #5 AshleyBenimKarim dedi: Windows dosyalari yüklendikten sonra yeniden başlatılıyor yazınca flash belleği çıkartın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Format atmayı başarabildim şimdi donma probleminin gidip gitmediğini kontrol edeceğim. Donma sorunları çözüldü arkadaşlar yardımınız için sağ olun. Artı 0 Eksi
AshleyBenimKarim dedi: Windows dosyalari yüklendikten sonra yeniden başlatılıyor yazınca flash belleği çıkartın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Format atmayı başarabildim şimdi donma probleminin gidip gitmediğini kontrol edeceğim. Donma sorunları çözüldü arkadaşlar yardımınız için sağ olun.