Wİndows sistemde Bluetooth yok

388877

Hectopat
Makaleler
1
Windows 10 dizüstü bilgisayarımda sağ alttaki bildirim butonuna bastığımda Bluetooth seçeneğinin olmadığını gördüm. Sağ tık+düzenle+ekle yaptığımda orada da yoktu. Ayarlardan Bluetooth'u seçtiğimde bağlanılan cihazlar vs. duruyor fakat BT açma butonu yok. YouTube'deki videolara baktım onların aygıt yöneticisi benimki ile özdeş değil. Ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (157).png
    Ekran Görüntüsü (157).png
    6,7 KB · Görüntüleme: 55
  • Ekran Görüntüsü (158).png
    Ekran Görüntüsü (158).png
    140,3 KB · Görüntüleme: 60
Anakartin sitesinden driver'i indirdin mi?

Ben bundan hiç anlamıyorum bilgisayarım Dell Inspiron 5537 linkini bırakırsan indiririm. Nasıl bir şey? İndirdikten sonra ne yapacağım? Bu arada ilk defa sorun çıktı PC'de ondan acemiyim? Ayrıca istediğin bir bilgi varsa bulmaya çalışırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 Bluetooth açmak için sağ alt bildirimlere gelin, bildirim panelinin altında Bluetooth logosu olacak oradan açıp kapatabilirsiniz.

Ayarlardan uçakmodu kısmına gir oradan Bluetooth'u aç umarım yardımcı olabilmişimdir. Bu da.
Olmazsa aygıt yöneticisinden Bluetooth kısmına gel oradan sürücüleri günçelleşiter bilirsin.
Veya aygıtın bozuk olup olmadığına bakabilirsin dostum.

Ayarlardan uçakmodu kısmına gir oradan Bluetooth'u aç umarım yardımcı olabilmişimdir. Bu da.
Olmazsa aygıt yöneticisinden Bluetooth kısmına gel oradan sürücüleri günçelleşiter bilirsin.
Uçak modu kısmında bluetooth yoktu aygıt yöneticisinde de bluetooth yoktu bu işlerden anlamıyorum ama bir temassızlık bar galiba. İlgilendiğiniz için teşekkürler.
Uçak modu kısmında bluetooth yoktu aygıt yöneticisinde de bluetooth yoktu bu işlerden anlamıyorum ama bir temassızlık bar galiba. İlgilendiğiniz için teşekkürler.
Merhaba. Birkaç gün sonra kendiliğinden geri geldi. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. İyi günler.
Merhaba kendiliğinden düzeldi. İlgilendiğiniz için teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı