İyi günler, masaüstü duvar kâğıdı olarak Windows Spot kullanıyorum. Fakat belli bir zaman sonra resim sabit kalıyor değişmiyor. Kilit ekranında böyle bir sorun hiç olmadı sadece masaüstü duvar kağıdında oluyor.
İnternette önerilen tüm işlemleri yapmama rağmen düzelmiyor.
(C:\Users\***\AppData\Local\Packages\Microsoft.Windows.ContentDeliveryManager_cw5n1h2txyewy\LocalState\Assets
C:\Users\***\AppData\Local\Packages\Microsoft.Windows.ContentDeliveryManager_cw5n1h2txyewy\Settings
PowerShell - Yönetici
Get-AppxPackage -allusers ContentDeliveryManager | foreach {Add-AppxPackage "$($_.InstallLocation)\appxmanifest.xml" -DisableDevelopmentMode -register }
Ağ resetleme
Kayıt defteri ayarları değiştirme)
Her seferinde mecbur bilgisayarı formatlıyorum düzeliyor fakat ne hikmetse görselde ki duvarkağıdı geldi mi artık resim değişmiyor.
Bunun bir çözümü yok mu?
Not: Aynı ağda farklı bilgisayarlar var onlarda böyle bir sorun yok.
Sorun çözüldü aynı sorunu olanlar için:
C:\Users\***\AppData\Local\Packages\MicrosoftWindows.Client.CBS_cw5n1h2txyewy\LocalCache\Microsoft\IrisService\
adresindeki tüm klasörleri silin masaüstü duvarkağıdını windows spot olarak ayarlayın düzeliyor.
İnternette önerilen tüm işlemleri yapmama rağmen düzelmiyor.
(C:\Users\***\AppData\Local\Packages\Microsoft.Windows.ContentDeliveryManager_cw5n1h2txyewy\LocalState\Assets
C:\Users\***\AppData\Local\Packages\Microsoft.Windows.ContentDeliveryManager_cw5n1h2txyewy\Settings
PowerShell - Yönetici
Get-AppxPackage -allusers ContentDeliveryManager | foreach {Add-AppxPackage "$($_.InstallLocation)\appxmanifest.xml" -DisableDevelopmentMode -register }
Ağ resetleme
Kayıt defteri ayarları değiştirme)
Her seferinde mecbur bilgisayarı formatlıyorum düzeliyor fakat ne hikmetse görselde ki duvarkağıdı geldi mi artık resim değişmiyor.
Bunun bir çözümü yok mu?
Not: Aynı ağda farklı bilgisayarlar var onlarda böyle bir sorun yok.
Sorun çözüldü aynı sorunu olanlar için:
C:\Users\***\AppData\Local\Packages\MicrosoftWindows.Client.CBS_cw5n1h2txyewy\LocalCache\Microsoft\IrisService\
adresindeki tüm klasörleri silin masaüstü duvarkağıdını windows spot olarak ayarlayın düzeliyor.
Son düzenleme: