339606
Hectopat
- Makaleler
- 1
- SSD veya HDD modeli
- KIOXIA Exceria G2
- Anakart
- ASUS B450M Dragon
Merhaba, Kioxia Exceria SATA SSD kullanıyordum ve yeni bir M.2 SSD aldım. Markası aynı: Kioxia Exceria G2 M.2 SSD. SSD'yi taktıktan sonra Windows, SSD'yi görmüyordu. Bundan dolayı format atmaya karar verdim, format atmaya çalışırken, M.2'yi seçtiğimde "Rufus BIOS legacy boot of UEFI only Media" hatasını aldım. BIOS'tan birkaç ayar yaptım ama olmadı.
Ben de Windows'u SATA SSD'ye kurdum. Fakat daha hızlı çalışması için M.2'ye kurmak istiyorum. Şu an disk yönetimi kısmında sadece SATA SSD görünüyor. Halbuki bilgisayara 1 TB M.2 SSD ve 2 TB HDD takılı. Aygıt Yöneticisi kısmında ise tüm depolama birimleri görünüyor. Orada bir sıkıntı yok. Yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Anakart: ASUS B450M Dragon.
Ben de Windows'u SATA SSD'ye kurdum. Fakat daha hızlı çalışması için M.2'ye kurmak istiyorum. Şu an disk yönetimi kısmında sadece SATA SSD görünüyor. Halbuki bilgisayara 1 TB M.2 SSD ve 2 TB HDD takılı. Aygıt Yöneticisi kısmında ise tüm depolama birimleri görünüyor. Orada bir sıkıntı yok. Yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Anakart: ASUS B450M Dragon.
Son düzenleyen: Moderatör: