Windows SSD'den başlamıyor

Mong

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, bugün bilgisayarı kapatırken güncelleştir ve kapat dedim. Ama güncelleştirmenin yüzde otuzunda anlık bir elektrik kesintisiyle bilgisayar kapandı. Geri açmak istediğimde SSD yerine HDD'den başlattı. Disk yönetiminden SSD'yi etkin yapmama rağmen HDD'den çalışmaya devam etti ben de HDD'yi çıkarıp başlattım. Bu sefer de Boot failed tarzında bir error verdi aşağıda resmi var. Sanırım SSD'ye yeni bir Windows kurmam lazım. Ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz?

indir.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Yazdırılmış USB ile Başlangıç onarmayı denemelisin. Ya da Format atmalısın.

Format atarken SSD'nin içerisindeki eski Windows'u ve diğer oyunları falan silmeli miyim
HDD'den SSD'ye İşletim Sistemini Aktarmak - Technopat Sosyal konu başlığındaki adımları takip edebilirsin gelişmeleride bu konu altında bildirirsen sevinirim

Ben HDD üzerinde bir Windows kalsın diyorum bu yüzden aktarma yerine direk SSD'ye kursam daha doğru olur sanki.

Format atarken SSD'nin içerisindeki eski Windows'u ve diğer oyunları falan silmeli miyim
Format atarken SSD'deki Windows'u silmelisin. Diğer oyunlar da SSD'deyse zaten silinecektir. Eğer Format atarken SSD'deki Windows dosyaları dışındaki dosyaları silmeme yolu varsa oyunlar silinmeyebilir. Araştırın belki böyle bir yöntem vardır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı