Windows SSD'den HDD'ye aktarılmalı mı?

DalenS

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, oyun oynarken SSD'de ne kadar fazla yer kalırsa o kadar oyundan atmadığını ve daha fazla RAM isteyen oyunlara kolayca girebildiğimi fark ettim fakat SSD'mde çok az yer kalmaya başladı ve Windows'un 35GB yer kapladığını gördüm. Sizce aktarmalı mıyım? Herhangi bir sorun çıkarır mı?

Aktarmayı nasıl yapacaksın acaba?

Bence aktarmamalısın, oyunlarını HDD'ye aktarmak çok daha mantıklı büyük boyutlu olanları, sadece biraz yavaş açılabilir ama Windows'un yavaş çalışmasından iyidir

Bence aktarmamalısın, oyunlarını HDD'ye aktarmak çok daha mantıklı büyük boyutlu olanları, sadece biraz yavaş açılabilir ama Windows'un yavaş çalışmasından iyidir

Denedim fakat oyun hem yavaş açılıyordu hem de her 5 saniyede donuyordu. SSD'de bu sorun yok.

Denedim fakat oyun hem yavaş açılıyordu hem de her 5 saniyede donuyordu. SSD'de bu sorun yok.
HDD eski ise yenisi ile değiştirmek bu durumda çok daha mantıklı geldi bana çünkü oyunlar normalde yavaş açılabilir ama donmaması gerekli. HDD sağlığını ölçtünüz mü hiç?

HDD eski ise yenisi ile değiştirmek bu durumda çok daha mantıklı geldi bana çünkü oyunlar normalde yavaş açılabilir ama donmaması gerekli. HDD sağlığını ölçtünüz mü hiç?
Hayır ölçmedim ama HDD’den değil oynadığım oyunların fazla Ram istediği için donduğunu düşünüyorum. Sanal bellek belki sadece SSD’de olan uygulamalara çalışıyor olabilir.

Hayır ölçmedim ama HDD'den değil oynadığım oyunların fazla RAM istediği için donduğunu düşünüyorum. Sanal bellek belki sadece SSD'de olan uygulamalara çalışıyor olabilir.

HD Tune Pro veya CrystalDiskMark gibi programlarla HDD'nin sağlığına bakın.

Hayır ölçmedim ama HDD’den değil oynadığım oyunların fazla Ram istediği için donduğunu düşünüyorum. Sanal bellek belki sadece SSD’de olan uygulamalara çalışıyor olabilir.
SSD’de transfer edebileceğim dosyalar var mı? Mesela SSD’de Users>Local’de internetten indirdiğim bazı uygulamalar var.

HD Tune Pro veya CrystalDiskMark gibi programlarla HDD'nin sağlığına bakın.

Sağlıklı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…