Windows SSD'ye nasıl aktarılır?

Her SSD'ye geçildiğinde sıfırdan kurulması şart mı, klonlamak yaramıyor mu ?
Tavsiye ederim dememin sebebi aslında sorunun cevabı. "Başka yolları da var ama bence böyle yap." demektir tavsiye etmek. Klonlama bir yöntem olmasaydı "Temiz kurulum yapmak zorundasın." derdim.
Eline sağlık.

Tavsiye ederim dememin sebebi aslında sorunun cevabı. "Başka yolları da var ama bence böyle yap." demektir tavsiye etmek. Klonlama bir yöntem olmasaydı "Temiz kurulum yapmak zorundasın." derdim.

Eline sağlık.
Özellikle "SSD'ye geçişte sıfırdan kur" demişsiniz... Hayatımda hiç klonlamadan sonra sorun yaşamadım, doğru programlarla ve araçlarla.

Arkadaş ta bu şekilde söylemeliydi işte. ''Sıfırdan kurmanız lazım.'' değil.

Ben zorunlu demedim diyorum sen hâlâ başka yerlere çekiyorsun konuyu. Anlamak mı istemiyorsun yoksa anladın da benle dalga mı geçiyorsun çözemedim. Sen sorun yaşamamış olabilirsin ama yaşayanlar var. Hadi iyi geceler canım daha uğraşamayacağım senle.

Arkadaş ta bu şekilde söylemeliydi işte. ''Sıfırdan kurmanız lazım.'' değil.
ama benim windows hdd ye kurulu ssd'ye nasıl sıfırdan kurucam eğer sıfırdan kurarsam bütün bilgilerim gidermi dosyalarım oyunlarım vs....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…