mikewazowski Kilopat Katılım 4 Mayıs 2018 Mesajlar 385 Çözümler 1 30 Haziran 2020 #1 Selam. Yakın zamanda SSD alacağım ve SSD'nin hızından yararlanmak için Windows'u SSD'ye aktarmamız gerekiyormuş. Technopat'ın rehber videosunu izledim ama pek bir şey anlamadım Acaba buradan anlatabilir misiniz? İyi günler.
Selam. Yakın zamanda SSD alacağım ve SSD'nin hızından yararlanmak için Windows'u SSD'ye aktarmamız gerekiyormuş. Technopat'ın rehber videosunu izledim ama pek bir şey anlamadım Acaba buradan anlatabilir misiniz? İyi günler.
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 30 Haziran 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çok bir şey yapmanıza gerek yok. Tek yapmanız gereken sıfır bir kurulum ve üstüne BIOS'tan sıralama değiştirme.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çok bir şey yapmanıza gerek yok. Tek yapmanız gereken sıfır bir kurulum ve üstüne BIOS'tan sıralama değiştirme.
Bitflex Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2016 Mesajlar 1.770 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2020 #3 Hocam aktarmanızı değil de sıfır kurulum yapmanızı öneririm çok daha basit ve zahmetsiz olacaktır sizin için.
Hocam aktarmanızı değil de sıfır kurulum yapmanızı öneririm çok daha basit ve zahmetsiz olacaktır sizin için.
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 30 Haziran 2020 #4 Bitflex dedi: Hocam aktarmanızı değil de sıfır kurulum yapmanızı öneririm çok daha basit ve zahmetsiz olacaktır sizin için. Genişletmek için tıkla... Bence de daha iyi olacaktır.
Bitflex dedi: Hocam aktarmanızı değil de sıfır kurulum yapmanızı öneririm çok daha basit ve zahmetsiz olacaktır sizin için. Genişletmek için tıkla... Bence de daha iyi olacaktır.