fatihdede Femtopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #1 HP FreeDOS laptop aldık, Windows'u Technopat YouTube kanalında Recep Baltaş'ın anlattığı şekilde SSD'ye kurduk ama ciddi manada bilgisayar çok geç açılıyor.
HP FreeDOS laptop aldık, Windows'u Technopat YouTube kanalında Recep Baltaş'ın anlattığı şekilde SSD'ye kurduk ama ciddi manada bilgisayar çok geç açılıyor.
specigs Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 363 Çözümler 3 25 Ekim 2020 #2 Görev yöneticisi başlangıç sekmesinden işinize yaramayan uygulamaları devre dışı bırakın. BIOS ayarlarından Fast Boot'u açın.
Görev yöneticisi başlangıç sekmesinden işinize yaramayan uygulamaları devre dışı bırakın. BIOS ayarlarından Fast Boot'u açın.
fatihdede Femtopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #3 specigs dedi: Görev yöneticisi başlangıç sekmesinden işinize yaramayan uygulamaları devre dışı bırakın. BIOS ayarlarından Fast Boot'u açın. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisiyle ne alakası var anlayamadım PC sıfır zaten, BIOS ayarlarında Fast Boot'u bulamadım.
specigs dedi: Görev yöneticisi başlangıç sekmesinden işinize yaramayan uygulamaları devre dışı bırakın. BIOS ayarlarından Fast Boot'u açın. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisiyle ne alakası var anlayamadım PC sıfır zaten, BIOS ayarlarında Fast Boot'u bulamadım.
specigs Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 363 Çözümler 3 28 Ekim 2020 #4 fatihdede dedi: Görev yöneticisiyle ne alakası var anlayamadım PC sıfır zaten, BIOS ayarlarında Fast Boot'u'u bulamadım. Genişletmek için tıkla... Ne demek ne alakası var? Başlangıçta açılan işnize yaramayan programları kapatın dedik.
fatihdede dedi: Görev yöneticisiyle ne alakası var anlayamadım PC sıfır zaten, BIOS ayarlarında Fast Boot'u'u bulamadım. Genişletmek için tıkla... Ne demek ne alakası var? Başlangıçta açılan işnize yaramayan programları kapatın dedik.