Çözüldü Windows SSD'yi görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Fourveyn

Hectopat
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Sistemde bozuk SSD vardı, yeni M.2 SSD aldım sıfır taktım Windows 11 kuramıyorum. Bilgisayarınızda gereken bir medya sürücüsü yok sonra da hiçbir aygıt sürücüsü bulunmadı diyor yardım o kadar M.2 SSD yine aynı hatayı alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendede aynı hata olmuştu. Format USB'sine Windows 11'i tekrar kurun (orijinal sitesinden yapın) düzeliyor.

telefondan çevirici ile yüklemiştim o flasha Windows 11i yüzden oluyor olabilir mi

Bozuk SSD vardı, Windows kurarken hata alıyordum, yeni M.2 SSD aldım, hala aynı hatayı alıyorum. Sizce arıza nerede olabilir? Sürücü bulunamadı, yani SSD'yi görmüyor. SSD arızalı da değil. Piyasadaki bütün çözümleri denedim hiçbiri de işe yaramadı. Anakartta bir sorun olabilir mi?

Sorun Windows'ta.
Dene bakalım Linux verecek mi hata

MiniTool Partition Wizard free indirip diski biçimlendiriniz.

Olabilir.

Bazen Windows kurulum usbsinde hata çıkıyor. İnternetten kurulumda Windows SSD'yi görmüyor diye arattırabilirsiniz.

Bilgisayar yönetimini açın daha sonra disk yönetimine bakın orada gözüküyor mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…