Çözüldü Windows SSD'yi görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Fourveyn

Hectopat
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Sistemde bozuk SSD vardı, yeni M.2 SSD aldım sıfır taktım Windows 11 kuramıyorum. Bilgisayarınızda gereken bir medya sürücüsü yok sonra da hiçbir aygıt sürücüsü bulunmadı diyor yardım o kadar M.2 SSD yine aynı hatayı alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni nesil laptoplarda aynı hatayı almak mümkün. Intel IRST sürücüsünü format ekranında tanıtınca tüm diskleri görebiliyorduk. Benzer bir durum olabilir sizde de.

Nasıl görmüyor ama yani disk yönetiminde gözüküyor mu gözüküyorsa RAW olarak mi gözüküyor yoksa hiç mi gözükmüyor.

Laptop'ta benzer bir sorunu şöyle aşmıştık: İnternetten SSD'nin driver'ını, Windows kuracağımız USB'nin içine atmış, Win kurulumundaki sürücü yükle sekmesinden önce driver'ı sonra da windows'u kurmuştuk. Benzer bir durum olabilir.

Tüm sistemini belirt ilk olarak. Birde SSD modelini alalım.
Ayrıca SSD BIOS'ta görünüyor mu?
Evet biosta görülüyor
Anakart:B450M A Pro Max
İşlemci:Amd Athlon 3000G
Ssd:Kingston 500GB SNVS M2 SSD
Ram:Goodram irdm pro 2x8 ram var

Nasıl görmüyor ama yani disk yönetiminde gözüküyor mu gözüküyorsa RAW olarak mi gözüküyor yoksa hiç mi gözükmüyor.
normal bir şekilde gözüküyor biosta

Bilgisayar yönetimini açın daha sonra disk yönetimine bakın orada gözüküyor mu acaba?
Eki Görüntüle 1696181
işletim sistemi yok bilgisayarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…