W WellThing Hectopat Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 10 27 Eylül 2019 #1 Merhabalar, Yurt dısından SSD aldım. SSD BIOS’ta gözüküyor fakat Windows’ta gözükmüyor. SSD’nin ışıkları yanıyor çalışıyor. Windows'ta gözükmesini nasıl sağlayabilirim?
Merhabalar, Yurt dısından SSD aldım. SSD BIOS’ta gözüküyor fakat Windows’ta gözükmüyor. SSD’nin ışıkları yanıyor çalışıyor. Windows'ta gözükmesini nasıl sağlayabilirim?
C Cassiopera Megapat Katılım 19 Nisan 2014 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2019 #2 Disk yönetiminden SSD'yi adlandırman lazım diye biliyorum tam emin olmamakla beraber. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2019
emreksenerr Hectopat Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 36 27 Eylül 2019 #3 Disk aktif değildir, bilgisayar yönetimi + disk yönetimine bakarsan orada diski aktif hale getirebilirsin. Yani daha dogrusu SSD'den yenı bır alan olusturabılırsın. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2019
Disk aktif değildir, bilgisayar yönetimi + disk yönetimine bakarsan orada diski aktif hale getirebilirsin. Yani daha dogrusu SSD'den yenı bır alan olusturabılırsın.
W WellThing Hectopat Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 10 27 Eylül 2019 #4 Eve döndüğüm zaman dediklerinizi uygulayacağım. Yardımlarınız için teşekkürler geri dönüş yapacağım.