Windows start menüsü düzgün çalışmıyor

ShockproofZZ

Hectopat
RAM
Vaseky 32 GB RAM
SSD veya HDD modeli
Kingston 128 gb, Samsung Evo 970 500 gb
Ekran kartı
Gtx 1650
Anakart
H130
İşlemci
I3-8100
Windows start butonuna klavyeden veya mouse ile tıklamama rağmen çalışmıyor. Sağ tıklayarak bilgisayarı kapatabiliyorum ama start menüsü gözükmüyor. Keza ayarlar kısmı ve kontrol paneli de açılmıyor. Cdm'den ve Task Manager'dan açmayı denedim ama uygulama bulunamadi diyor. Ayrıca hiçbir fotoğrafıma ulaşamıyorum. Hepsinde "invalid Value of registery" hatası alıyorum. Format atmadan bu işi çözmenin bir yolu yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows start butonuna klavyeden veya mouse ile tıklamama rağmen çalışmıyor. Sağ tıklayarak bilgisayarı kapatabiliyorum ama start menüsü gözükmüyor. Keza ayarlar kısmı ve kontrol paneli de açılmıyor. Cdm'den ve Task Manager'dan açmayı denedim ama uygulama bulunamadi diyor. Ayrıca hiçbir fotoğrafıma ulaşamıyorum. Hepsinde "invalid Value of registery" hatası alıyorum. Format atmadan bu işi çözmenin bir yolu yok mu?
Hocam görev yöneticisinden Windows Gezgini diye bir hizmet var. Ona sağ tıklayın ve sonlandırın. Sonlandırdıktan sonra yukarıda Yeni bir görev çalıştır yazıyor. Ona tıklayın ve oraya explorer yazın.
1721320864420.png

Denemekte fayda olabilir.

Onu da çok önceden denedim ama maalesef o da etki etmedi
Bu videoya göz atmanızı tavsiye ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı