Windows start butonuna klavyeden veya mouse ile tıklamama rağmen çalışmıyor. Sağ tıklayarak bilgisayarı kapatabiliyorum ama start menüsü gözükmüyor. Keza ayarlar kısmı ve kontrol paneli de açılmıyor. Cdm'den ve Task Manager'dan açmayı denedim ama uygulama bulunamadi diyor. Ayrıca hiçbir fotoğrafıma ulaşamıyorum. Hepsinde "invalid Value of registery" hatası alıyorum. Format atmadan bu işi çözmenin bir yolu yok mu?
Windows start butonuna klavyeden veya mouse ile tıklamama rağmen çalışmıyor. Sağ tıklayarak bilgisayarı kapatabiliyorum ama start menüsü gözükmüyor. Keza ayarlar kısmı ve kontrol paneli de açılmıyor. Cdm'den ve Task Manager'dan açmayı denedim ama uygulama bulunamadi diyor. Ayrıca hiçbir fotoğrafıma ulaşamıyorum. Hepsinde "invalid Value of registery" hatası alıyorum. Format atmadan bu işi çözmenin bir yolu yok mu?
Hocam görev yöneticisinden Windows Gezgini diye bir hizmet var. Ona sağ tıklayın ve sonlandırın. Sonlandırdıktan sonra yukarıda Yeni bir görev çalıştır yazıyor. Ona tıklayın ve oraya explorer yazın.
Denemekte fayda olabilir.
Hocam görev yöneticisinden Windows Gezgini diye bir hizmet var. Ona sağ tıklayın ve sonlandırın. Sonlandırdıktan sonra yukarıda Yeni bir görev çalıştır yazıyor. Ona tıklayın ve oraya explorer yazın. Eki Görüntüle 2256885
Denemekte fayda olabilir.