Windows Stereo Ses Çıkışı Sağlamıyor

MR_burak01

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayarım sesi mono olarak veriyor. Sağ ve sol kulaklık testi yaptığımda her ikisinden de aynı anda ses alıyorum. Bir de aşağıdaki resimde belirttiğim şekilde hataları alıyorum. Deli olacağım. Baya önce bilgisayarımdaki sesi istediğim zaman mono olması için VB-Audio VoiceMeeter yazılımını kurmuştum. Varsayılan aygıtlardan ayarları VoiceMeeter aygıtından tekrar hoparlöre çevirdiğimde stereo ses çıkışı alabiliyordum. Uzamsal ses ayarı da aktifti daha sonrasında ne ara oldu bilmiyorum, hatayı stereo ses ihtiyacı duyduğumda fark ettim.

Bir anda Uzamsal ses, resimdeki gibi hata vermeye başladı ve stereo ses alamamaya başladım. Bütün ayarları denedim. Driver'ı silip kurdum. İnternette mevcut olan çözümlerin hepsini yaptım gene de aynı durum devam ediyor. Kullandığım sürücü VIA AUDIO HD. Sürücünün en son versiyonu 2016, daha da günceli yok. Nasıl tekrardan sesi çift kanal olarak yapabilirim?

Ayarları bu şekilde yaptım.

Dzlt: *Kulaklıktan da duyuluyor.
Konu için rapor ettim fakat sanırım bakan yok. Tavsiye ya da öneri verebilecek var mıdır?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…