Emovic Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 334 Çözümler 1 25 Temmuz 2022 #1 RAM G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV 3200mhz CL18 DDR4 SSD veya HDD modeli Samsung 970 Evo Plus 500 GB Ekran kartı MSI 1650 Super Gaming X Anakart MSI B450-A PRO MAX İşlemci AMD Ryzen 3 3100 4-Core Processor 3.60 GHz Minidump: Minidump.zip Mavi ekran veriyor ve Windows stopcode hatası yazıyor yeniden başlatıyor. Nedeni nedir acaba yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2022
Minidump: Minidump.zip Mavi ekran veriyor ve Windows stopcode hatası yazıyor yeniden başlatıyor. Nedeni nedir acaba yardım eder misiniz?
KS KS Emovic Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 334 Çözümler 1 25 Temmuz 2022 #11 Umut Nas dedi: Problem yok taş gibi Health kısmını da atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam n/a yazıyodu bişey yazmıyodu ss almadım o yüzden. Kapattım uygulamayı. 500 GB okuma/yazma mı yaptı ömründen gitmiyor mu ? Umut Nas dedi: Problem yok taş gibi Health kısmını da atar mısınız? Genişletmek için tıkla... SSD problem yoksa o zaman arkadaşın attığı testide yapayım ramlerde mi sıkıntı var acaba 16 GB rami kaç saatde yapar ona göre yatarken yapacam. Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Problem yok taş gibi Health kısmını da atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam n/a yazıyodu bişey yazmıyodu ss almadım o yüzden. Kapattım uygulamayı. 500 GB okuma/yazma mı yaptı ömründen gitmiyor mu ? Umut Nas dedi: Problem yok taş gibi Health kısmını da atar mısınız? Genişletmek için tıkla... SSD problem yoksa o zaman arkadaşın attığı testide yapayım ramlerde mi sıkıntı var acaba 16 GB rami kaç saatde yapar ona göre yatarken yapacam.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #12 Emovic dedi: SSD problem yoksa o zaman arkadaşın attığı testide yapayım RAM'lerde mi sıkıntı var acaba 16 GB RAM'i kaç saatte yapar ona göre yatarken yapacağım. Genişletmek için tıkla... Biraz uzun sürer. Tam saat veremem maalesef. Ben 4 GB RAM'e vaktinde 5 saat zaman ayırmıştım. Artı 0 Eksi
Emovic dedi: SSD problem yoksa o zaman arkadaşın attığı testide yapayım RAM'lerde mi sıkıntı var acaba 16 GB RAM'i kaç saatte yapar ona göre yatarken yapacağım. Genişletmek için tıkla... Biraz uzun sürer. Tam saat veremem maalesef. Ben 4 GB RAM'e vaktinde 5 saat zaman ayırmıştım.
KS KS Emovic Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 334 Çözümler 1 26 Temmuz 2022 #13 Dümdüz dedi: RAM testi yapın: Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam RAM testim bitti 3 saat sürdü ama error kısımları Full 0 bir hata yok SSD ve RAM testi yaptım bir problem çıkmadı yardımcı olur musunuz? Umut Nas dedi: Biraz uzun sürer. Tam saat veremem maalesef. Ben 4 GB RAM'e vaktinde 5 saat zaman ayırmıştım. Genişletmek için tıkla... RAM testinde errorlar 0 RAM'de de bir sıkıntı yok anladığım kadarıyla , problemi nasıl bulabilirim Valorant'ta da arada error verip donmaya başladı. Artı 0 Eksi
Dümdüz dedi: RAM testi yapın: Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam RAM testim bitti 3 saat sürdü ama error kısımları Full 0 bir hata yok SSD ve RAM testi yaptım bir problem çıkmadı yardımcı olur musunuz? Umut Nas dedi: Biraz uzun sürer. Tam saat veremem maalesef. Ben 4 GB RAM'e vaktinde 5 saat zaman ayırmıştım. Genişletmek için tıkla... RAM testinde errorlar 0 RAM'de de bir sıkıntı yok anladığım kadarıyla , problemi nasıl bulabilirim Valorant'ta da arada error verip donmaya başladı.