Windows Store Dosyası Silme Sorunu

megastasyon

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Fizik Mühendisi
Merhaba arkadaşlar,

Birkaç hafta önce sistemime format attım, Windows Store içindeki oyunlar da ikinci hard diskimde idi. Ben format atarken hard diskleri sökerim sadece SSD ye format atarım. Bu iş böyle olunca da formattan sonra Windows Store, içinden indirdiğim oyunları sabit diskte bulamadı ve yeniden indirmek istedi. Oyunların bulunduğu sabit diskleri seçip yükle dediğim zaman yüklemedi bende bu sebeple elle o dosyaları silip o şekilde yüklemek istedim fakat ne kadar uğraşsam da o klasörü silemedim.

'Beklenmeyen bir hata klasörü silmenizi engelliyor... 0x80070780' hatası alıyorum.

Bu hatadan kurtulup o dosyayı nasıl silebilirim ? Ayrıca klasör 130gb ve baya kallavi bir yer kaplıyor.

Sistem dosyalarını temizle demeyi unutmadan aşağıdaki rehberi uygulamayı dener misin?

Sistem dosyalarını temizle demeyi unutmadan aşağıdaki rehberi uygulamayı dener misin?

Denedim fakat sadece 7gb dosya çıkardı karşıma. Asıl silmek istediğim dosyayı bulamadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı