A Airixs Femtopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #1 Merhaba, Minecraft Bedrock Edition için crack bir dosya indirdiğimde Windows Store oyunları açılmamaya başladı. O dosyayı silmeme rağmen açılmıyor, eskiden açılıyordu. Sistemde bir sıkıntı yok. Bunu nasıl çözebilirim?
Merhaba, Minecraft Bedrock Edition için crack bir dosya indirdiğimde Windows Store oyunları açılmamaya başladı. O dosyayı silmeme rağmen açılmıyor, eskiden açılıyordu. Sistemde bir sıkıntı yok. Bunu nasıl çözebilirim?
esyal21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.334 Çözümler 11 Yer İstanbul 10 Mart 2021 #11 Airixs dedi: fakat bu bir tek minecraftta olmuyor başka bir oyun indirsem windows store dan oda açılmıyor Genişletmek için tıkla... Hocam, ben de crack indirip yaşamıştım. Cracki ve MCBE'yi sildim, Microsoft Store'un verilerini sildim, düzeldi. Sizde olmayabilir. Artı 0 Eksi
Airixs dedi: fakat bu bir tek minecraftta olmuyor başka bir oyun indirsem windows store dan oda açılmıyor Genişletmek için tıkla... Hocam, ben de crack indirip yaşamıştım. Cracki ve MCBE'yi sildim, Microsoft Store'un verilerini sildim, düzeldi. Sizde olmayabilir.
msn Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.416 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Düsseldorf Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mart 2021 #12 Airixs dedi: fakat bu bir tek minecraftta olmuyor başka bir oyun indirsem windows store dan oda açılmıyor Genişletmek için tıkla... O kadar bilgim yok hocam üzgünüm. Artı 0 Eksi
Airixs dedi: fakat bu bir tek minecraftta olmuyor başka bir oyun indirsem windows store dan oda açılmıyor Genişletmek için tıkla... O kadar bilgim yok hocam üzgünüm.
Sefa34545 Femtopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #13 Soruyu hortlatıyorum ama hala çözemediysen onun çözümü YouTube'a clip svc fix yaz. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Artı 0 Eksi
Soruyu hortlatıyorum ama hala çözemediysen onun çözümü YouTube'a clip svc fix yaz. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
esyal21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.334 Çözümler 11 Yer İstanbul 11 Eylül 2022 #14 Sefa34545 dedi: Soruyu hortlatıyorum ama hala çözemediysen onun çözümü YouTube'a clip svc fix yaz. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Genişletmek için tıkla... Arkadaş bırakmış sosyali bu arada . Artı 0 Eksi
Sefa34545 dedi: Soruyu hortlatıyorum ama hala çözemediysen onun çözümü YouTube'a clip svc fix yaz. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Genişletmek için tıkla... Arkadaş bırakmış sosyali bu arada .