M Mr.Furkann Centipat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 101 Çözümler 1 15 Aralık 2020 #1 Microsoft Store'de hesap açamıyorum Game Pass alacaktım fakat herhangi e-posta adresi yazamıyorum. Klavyeye basıyorum, yazmıyor. Klavyede sorun yok. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 76,6 KB · Görüntüleme: 39 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2020
Microsoft Store'de hesap açamıyorum Game Pass alacaktım fakat herhangi e-posta adresi yazamıyorum. Klavyeye basıyorum, yazmıyor. Klavyede sorun yok.
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 15 Aralık 2020 #2 Update güncelleştirilmelerini yapın. Artı 0 Eksi
yuceXx52 Picopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 660 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #3 Hocam ekran klavyesi ile deneyin sadece satın alma işlemi varsa Artı 0 Eksi
KS KS M Mr.Furkann Centipat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 101 Çözümler 1 15 Aralık 2020 #4 TeknoHe dedi: Update güncelleştirilmelerini yapın. Genişletmek için tıkla... Windows güncellemelerini yaptım yuceXx52 dedi: Hocam ekran klavyesi ile deneyin sadece satın alma işlemi varsa Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı Artı 0 Eksi
TeknoHe dedi: Update güncelleştirilmelerini yapın. Genişletmek için tıkla... Windows güncellemelerini yaptım yuceXx52 dedi: Hocam ekran klavyesi ile deneyin sadece satın alma işlemi varsa Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı
yuceXx52 Picopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 660 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #5 Hocam tarayıcıdan girmeyi deneyin. Microsoft hesabınızda oturum açın login.live.com Artı 0 Eksi
KS KS M Mr.Furkann Centipat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 101 Çözümler 1 15 Aralık 2020 #6 yuceXx52 dedi: Hocam tarayıcıdan girmeyi deneyin. Microsoft hesabınızda oturum açın login.live.com Genişletmek için tıkla... Giriyorum ama oyunu indir dersem store atıyo Artı 0 Eksi
yuceXx52 dedi: Hocam tarayıcıdan girmeyi deneyin. Microsoft hesabınızda oturum açın login.live.com Genişletmek için tıkla... Giriyorum ama oyunu indir dersem store atıyo
yuceXx52 Picopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 660 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #7 sfc/ scannow komutunu deneyin. Bozuk sistem dosyaları olabilir. İşlem bittikten sonra tekrar deneyin Artı 0 Eksi
KS KS M Mr.Furkann Centipat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 101 Çözümler 1 15 Aralık 2020 #8 yuceXx52 dedi: sfc/ scannow komutunu deneyin. Bozuk sistem dosyaları olabilir. İşlem bittikten sonra tekrar deneyin Genişletmek için tıkla... Yönetici olmanız gerek diyor. Mr.Furkann dedi: Yönetici olmanız gerek diyor. Genişletmek için tıkla... Ama zaten yöneticiyim Artı 0 Eksi
yuceXx52 dedi: sfc/ scannow komutunu deneyin. Bozuk sistem dosyaları olabilir. İşlem bittikten sonra tekrar deneyin Genişletmek için tıkla... Yönetici olmanız gerek diyor. Mr.Furkann dedi: Yönetici olmanız gerek diyor. Genişletmek için tıkla... Ama zaten yöneticiyim
yuceXx52 Picopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 660 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #9 Mr.Furkann dedi: Yönetici olmanız gerek diyor. Genişletmek için tıkla... CMD'yi yönetici olarak başlatmanız gerekiyor. Sağ tık ile yönetici olarak çalıştıra tıklayın Artı 0 Eksi
Mr.Furkann dedi: Yönetici olmanız gerek diyor. Genişletmek için tıkla... CMD'yi yönetici olarak başlatmanız gerekiyor. Sağ tık ile yönetici olarak çalıştıra tıklayın
KS KS M Mr.Furkann Centipat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 101 Çözümler 1 15 Aralık 2020 #10 yuceXx52 dedi: CMD'yi yönetici olarak başlatmanız gerekiyor. Sağ tık ile yönetici olarak çalıştıra tıklayın Genişletmek için tıkla... Yine olmadı yuceXx52 dedi: CMD'yi yönetici olarak başlatmanız gerekiyor. Sağ tık ile yönetici olarak çalıştıra tıklayın Genişletmek için tıkla... Yapılacak başka bir şey var mı? Son düzenleme: 15 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
yuceXx52 dedi: CMD'yi yönetici olarak başlatmanız gerekiyor. Sağ tık ile yönetici olarak çalıştıra tıklayın Genişletmek için tıkla... Yine olmadı yuceXx52 dedi: CMD'yi yönetici olarak başlatmanız gerekiyor. Sağ tık ile yönetici olarak çalıştıra tıklayın Genişletmek için tıkla... Yapılacak başka bir şey var mı?