M Mr.Furkann Centipat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 101 Çözümler 1 15 Aralık 2020 #1 Microsoft Store'de hesap açamıyorum Game Pass alacaktım fakat herhangi e-posta adresi yazamıyorum. Klavyeye basıyorum, yazmıyor. Klavyede sorun yok. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 76,6 KB · Görüntüleme: 39 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2020
Microsoft Store'de hesap açamıyorum Game Pass alacaktım fakat herhangi e-posta adresi yazamıyorum. Klavyeye basıyorum, yazmıyor. Klavyede sorun yok.
yuceXx52 Picopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 660 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #11 Mr.Furkann dedi: Yine olmadı Yapılacak başka bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef daha ilerisini bilmiyorum. Çözümü vardır elbette Artı 0 Eksi
Mr.Furkann dedi: Yine olmadı Yapılacak başka bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef daha ilerisini bilmiyorum. Çözümü vardır elbette
KS KS M Mr.Furkann Centipat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 101 Çözümler 1 15 Aralık 2020 #12 yuceXx52 dedi: Maalesef daha ilerisini bilmiyorum. Çözümü vardır elbette Genişletmek için tıkla... Yine de sağolun Artı 0 Eksi
yuceXx52 dedi: Maalesef daha ilerisini bilmiyorum. Çözümü vardır elbette Genişletmek için tıkla... Yine de sağolun